Aanleg Meerdere tuinen in Dalfsen

In Dalfsen is hoveniersbedrijf Odink bezig met het aanleggen van meerdere tuinen. In de eerste tuin hebben wij een zwemvijver met natuurlijk waterfilter gemaakt. Op de foto’s ziet u de technische installatie van de zwemvijver. Er zijn meerdere natuurlijke vijvers aangelegd, waaronder 1 met een oeverzwaluwwand, waar de oeverzwaluwen nu al nestelen! Deze natuurlijke vijvers dienen tegelijk als wateropvang. Ook is hier een terras aangelegd welke naadloos overgaat boven de zwemvijver. Ook de mooie bloemenweide zoals u op de foto ziet, is door hoveniersbedrijf odink aangelegd. De bestrating in deze tuin bestaat uit een mooie gebakken steen, en een keramische tegel.

 

Ook is hier een schuur/garage door hoveniersbedrijf odink gerealiseerd van douglas hout in de zelfde stijl als het woonhuis.

Op het naast gelegen perceel is hoveniersbedrijf Odink zojuist begonnen met het aanleggen van de tuin. De bestrating rondom de woning is reeds afgerond. De terassen zijn aangelegd met een mooie keramische tegel. Hier is een mooie design goot in gemaakt, zoals u op de foto ziet.