Bloemsierkunst

Rouwarrangementen
Bij Bloemsierkunst Odink wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwarrangementen, onze vakbekwame medewerksters helpen u graag, bij het samenstellen van het arrangement of het rouwboeket dat het meest bij u past.

Wij hebben boeken met voorbeelden, waar u eventueel uit kunt kiezen, ook mag u deze boeken lenen, om eventueel met de familie te bespreken wat uw wensen zijn, ieder arrangement kan aangepast worden aan uw wensen.

Wij staan graag voor u klaar om, om voor u een passend rouwarrangement te maken, zoals u dat wenst.

Bruidsboeketten
Als bruidje ben je bij bloemsierkunst Odink aan het juiste adres, op de dag van je leven kies je het boeket wat jij mooi vind. Bij Bloemsierkunst Odink hebben wij een team van vakbekwame bloembindsters en kunnen jou bruidsboeket samenstellen zoals jij dat wenst.

Ook natuurlijk de autoversiering en de corsages kunnen wij voor jou verzorgen. Kom gerust eens langs en bespreek jou wensen met ons, dan zorgen wij dat het een onvergetelijke dag wordt, met de mooiste bloemen.

Struktuurboeketten
De struktuurboeketten van Bloemsierkunst Odink zijn al bij veel mensen bekend, en die vragen dan ook vaak naar een struktuurboeket, dit is een apart boeket met voor iedere bloem een juiste plek, mooi blad ertussen, het blad kan ook in verschillende vormen gevouwen worden, zodat het een apart geheel wordt. Maar natuurlijk kunt u bij ons ieder boeket samen laten stellen, zoals u dat wenst. Van een struktuurboeket tot een gemengd bloemrijk boeket. Iedere bloem kan bij ons per stuk worden gekocht
.

Ook zijn wij lid van de fleuroporganisatie, dit betekent dat wij de boeketten voor u wereldwijd kunnen verzenden, in nederland geldt voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd, en voor het buitenland geldt de volgende dag bezorgd

Cadeau artikelen
Bloemsierkunst Odink heeft een ruime collectie cadeauartikelen. Wij proberen ons te onderscheiden, door de beurzen te bezoeken en zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends die er zijn op het gebied van cadeauartikelen. Zodat u bij ons iets aparts kunt vinden voor een betaalbare prijs, van een “klein hebbedingetje” tot een luxe cadeau.

Kamerplanten
Ook heeft bloemsierkunst Odink een ruim assortiment kamerplanten, van groot tot klein en van een bloeiende plant tot een groene plant.

Wij gaan zelf iedere week naar Aalsmeer om de kamerplanten in te kopen, dus dit betekend dat u altijd verzekerd bent van verse en een nieuw assortiment kamerplanten.