Hoveniersbedrijf

Het bedrijf
Hoveniersbedrijf Odink is een dynamisch bedrijf. Creativiteit en diversiteit proberen wij in iedere tuin door te voeren. U zoekt een tuin in de stijl die geheel bij u past, die wij als hovenier proberen zo goed mogelijk voor u te realiseren.
Wij zijn zowel in de particuliere als in de bedrijvensector actief, wij hebben de kennis in huis om uw tuin te realiseren en te onderhouden zoals u  dat wenst. Onze vakbekwame hoveniers hebben jarenlange vakkennis in huis. Wij zijn een groeiend en bloeiend bedrijf en hopen dat u in de toekomst niet meer om Hoveniersbedrijf Odink heen kunt.
Showtuin
Kom een kijkje nemen in onze showtuin, deze zijn aangelegd op het tuincentrum. In onze showtuin vind u verschillende soorten bestrating. Tevens hebben wij hier een spiegelvijver gerealiseerd. Ook kunt u een kijkje komen nemen bij onze veranda welke wij volledig op maat voor uw tuin kunnen realiseren. In overleg met onze vakkundige adviseurs kunnen wij elke wens die u heeft voor uw tuin laten uitkomen.

Het ontwerp
Wij beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek waarbij uw wensen besproken worden. Ook is het praktische aspect zeer belangrijk. Onze tuinontwerper is op de hoogte van alle stijlen en nieuwe trends. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin echt iets van u zelf wordt, waarbij wij het belangrijk vinden dat uw tuin een toevoeging wordt van uw huis. Na kennis met u gemaakt te hebben, kunnen wij een ontwerp en een bijbehorende offerte voor u maken, die wij dan met u kunnen bespreken, en kunnen wij eventueel nog wijzigingen doorvoeren, zodat u straks precies de tuin krijgt die bij u past, en geheel aan uw wensen voldoet.

Tuinaanleg
Bij de aanleg van uw tuin gaan we in de meeste gevallen uit van ons tuinontwerp, zodat we op een vakkundige en verantwoorde wijze kunnen werken. Wij leggen uw tuin vakkundig en met zorg aan, waarbij wij het overeengekomen ontwerp volgen. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden voor het aanleggen van uw tuin, volledig in eigen beheer uitvoeren, dit betekent dat u in de tuin alleen te maken krijgt met onze vakmensen en u één vast aanspreekpunt heeft.
U kunt natuurlijk, indien u dat wenst nog een aanpassing laten doen tijdens het aanleggen. Er bestaat ook de mogelijkheid om zelf mee te helpen, of de tuin gedeeltelijk aan te laten leggen door hoveniersbedrijf Odink.
Als de aanleg is afgerond, zal de hovenier met u door de tuin gaan om de tuin op te leveren.

Tuin renovatie
Wilt u niet uw volledige tuin aanpakken maar slechts een gedeelte? ook hier kan onze ontwerper u bij helpen. Graag bespreken wij met u uw wensen. Of het nu gaat om een veranda in uw bestaande tuin of een terras, dat groter gemaakt moet worden, alles is mogelijk bij ons, komt u gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Tuinonderhoud
Naast ontwerpen en aanleggen kunt u uw tuin ook door ons laten onderhouden, voor zowel particulieren als voor bedrijven, kunt u bij ons kiezen uit meerdere mogelijkheden. bijvoorbeeld: voor- en najaarsbeurten. Dat is voornamelijk snoeien en bemesten van de tuin. Wilt u zelf geen omkijken meer hebben naar uw tuin, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Ook kunt u uw tuin door ons laten onderhouden tijdens de vakantieperiodes, zodat u niet, als u terug komt van vakantie, op korte termijn uw tuin weer in orde moet maken.