Tuincentrum

Bestrating
Wij kunnen een groot assortiment bestrating leveren, wij hebben showrekken staan, waar u op uw gemak een keuze kunt maken, voor de bestrating die bij u past.

En natuurlijk kunt u altijd advies aan ons vragen, wij helpen u graag bij het kiezen van uw bestrating, en adviseren u graag over de kwaliteit van ons product. Tevens kunnen onze vakbekwame hoveniers het bestraten voor u uitvoeren, en uiteraard ook de rest van de tuin aanleggen en eventueel onderhouden.

Meer voorbeelden van bestrating


Buitenplanten
Wij hebben een uitgebreid assortiment buitenplanten voor betaalbare prijzen, ook hebben wij een groot assortiment vaste planten.

Wij hebben op ons tuincentrum het “sam concept” dit is een collectie vaste planten, waarbij u door middel van symbolen op de fotokaart heel makkelijk zelf kan zien, waar deze planten geschikt voor zijn, bijvoorbeeld rotsplanten, oeverplanten, grassen, kindvriendelijk, kruiden, varens, wintergroen, vlinderlokkend, kuip/terrasplanten, borderplanten, bodembedekkers, geurende planten, enz.
Tuinhout
Op ons tuincentrum staat een grote houtstelling, met een collectie hout erin, wij kunnen alles voor u leveren wat u wenst, onder andere de complete hillhout collectie kunnen wij voor u leveren, binnen enkele  dagen (indien het bij hillhout op voorraad is). Ook hebben wij daarnaast een collectie tuinschermen voor een scherpe prijs, tevens hebben wij  speeltoestellen en blokhutten voor  scherpe prijzen, kom gerust eens kijken en laat u voorlichten over onze houtcollectie.
Bemesting
Bemesting is natuurlijk het belangrijkste in de tuin, zonder een goede meststof kan de plant zich niet goed ontwikkelen bij ons vind u dan ook een groot assortiment meststoffen en goede potgrond, want daar begint het immers allemaal mee.

Wij hebben de naturado potgronden deze zijn rhp gekeurd, ook hebben wij de meststoffen en bestrijdingsmiddelen van bayer en ook het hele ecostyle assortiment. U kunt dus zelf kiezen of u gaat voor een chemisch middel of een puur biologisch middel om te bemesten of om iets te bestrijden. Onze vakbewame medewerkers geven u graag het juiste bemestingsadvies.